Filoesofie

The making of

Van alle mensen in de wereld was Thomas de laatste die ooit een burn-out zou krijgen. Dat zou iedereen gezworen hebben. Top job, top leven, altijd in de weer. Maar toen gebeurde het toch. Achteraf gezien het beste wat hem ooit kon overkomen. Thomas gaat heel diep en komt zichzelf meerdere keren tegen. Zijn eerste belangrijke beslissing is bewust en gezond eten. Hij begint elke dag met een zelfgemaakt sap van verse producten…

Gezonde voeding, sport & mindfullness geven Thomas een nieuwe en ongekende levensenergie. Hij voelt voor het eerst in zijn leven wat hij echt wil doen. Thomas neemt ontslag als sales manager van een multinational en richt zich volledig op zijn nieuwe missie: Health is your biggest wealth. Take it smoothie!

Filoes is geboren. Thomas start in de kelder met zijn eerste juicers en een leverroute langs de belangrijkste bedrijven in het Antwerpse.

Filoes breidt uit en word steeds vaker gebruikt op bedrijfsevents. Thomas haalt financiering op en bouwt een heus juice atelier met ‘state-of-the-art’ cold-pressed juice machines. Het aanbod wordt breder en via een lokale samenwerking met Boer Bart komen we een stap dichterbij onze droom: de allergezondste sapjes persen met 100% biologisch fruit & groenten uit eigen (achter-)tuin.

Filoes gaat online en breidt stelselmatig zijn leverpunten en momenten, voor zowel bedrijven als particulieren, uit. Onze missie om 100% organische cold pressed juices toegankelijke te maken voor iedereen komt steeds dichterbij!

Filoes’ zoektocht gaat door om nog gezondere sapjes aan de man te brengen en nog duurzamer aan de slag te gaan. Er wordt ook voor het eerst over een B2B strategie nagedacht en zo vinden de eerste testen met shockfreeze bij trouwe juice lovers en doorverkooppartners plaats. Eind 2019 is de launch van Filoes Shockfreeze een feit!

Boer Bart,
100% Natuur

Proef de versheid van nauwkeurig geselecteerde lokale en seizoensgebonden producten die wij ambachtelijk verwerkt en supersnel ingevroren hebben dankzij onze ‘state of the art’ shockfreeze-technologie

Bestel nu

Team Filoes

Let's make your health great again!